Wortelcake-brokken

Wortelcake-brokken

P1040642Wat heb je nodig:

180 gram Havermout

180 gram bloem (ik heb spelt gebruikt)

150 gram lichtbruine basterd

100 gram walnoten

100 gram rozijnen

100 gram geraspte wortel

2 tl kaneel

2 tl nootmuskaat

Snufje zout

1 tl baking soda

200 ml zonnebloemolie

3 eieren

Zo maak je het:                                                                                            

  • Verwarm de oven op 175˚C
  • Zet alle ingrediënten klaar.
  • Meng dan alle droge ingrediënten goed door elkaar.
  • Klop dan de eieren los samen met de olie.
  • Meng alles goed door elkaar.
  • Besmeer een bakvorm met olie en bekleed het met bakpapier.
  • Stort dan het deeg in de vorm en zet in de oven.

P1040649

Bak de cake in 35 minuten gaar.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *