Spinazietaartjes

Spinazietaartjes

Wat heb je nodig                                                                                                   

300 g spinazie (gewassen)

50 g feta

75 g griekse yoghurt20160330_172429

50 g slamelange

2 tl balsamicoazijn

2  eieren

4  zongedroogde tomaten in olie

2 el olijfolie

4 plakjes deeg voor hartige taart

 

Hoe maak je ze:

  • Verwarm de oven voor tot 200 ºC.
  • Bekleed 2 vormen ieder 2 plakjes deeg.
  • Verhit in een koekenpan 1 el olijfolie. Laat de spinazie al omscheppend slinken en het vocht verdampen.
  • Voeg de reepjes tomaat toe en schep het mengsel op de deegbodems.
  • Verkruimel de feta boven de taartjes.
  • Klop de eieren los met de yoghurt en zout en peper naar smaak.
  • Schenk het eimengsel over de spinazie.
  • Bak de spinazietaartjes in de oven in ca. 25 min. goudbruin en gaar.
  • Maak de salade aan met de resterende 2 el olijfolie, de balsamicoazijn en zout en peper naar smaak.
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *