Massages

Atlas-Massage:

Wie heeft het tegenwoordig niet: een pijnlijke nek, schouder of arm als gevolg van overbelasting. Ook migraine, cluster- en chronische hoofdpijnen komen veelvuldig voor. Vaak worden knopen hardhandig weggemasseerd, wat met veel pijn gepaard gaat en dat is meestal geen pretje.

Met de korte ontspannende Atlas massage is 10 minuten masseren ruim voldoende voor een verbluffend merkbaar resultaat! Met de Atlas massage wordt met een speciale techniek de wervels en gewrichten op een zachte en natuurlijke wijze los gemaakt en de doorbloeding extra gestimuleerd. Hierdoor is het lichaam zelf in staat te genezen en de klachten te laten verdwijnen.

Op deze manier kunnen pijnklachten door scheefstand van nekwervels, de wervels tussen de schouderbladen, arm klachten en beperking in het naar links en rechts kijken etc., snel en effectief, maar op een uiterst zachte en veilige manier worden verbeterd.

Onze Atlasmassagetechniek wordt op een natuurlijke wijze toegepast. Zonder te kraken of hulpmiddelen en dus, in vrijwel alle gevallen, zonder vervelende napijn of een beurs gevoel. 

Atlas-lumbaalmassage:

De atlas-lumbaalmassage is een zachte methode voor het gehele lichaam om de doorbloeding en het zelf-genezend vermogen te stimuleren. in de meeste gevallen heeft het direct een positief effect ten opzichte van veel, aan de wervelkolom gerelateerde klachten.

De atlas-lumbaalmassage begint met een behandeltechniek waarmee op een relatief zachte manier het beenlengte verschil wordt opgeheven  en een scheefstand in het bekken op een natuurlijke wijze wordt gecorrigeerd.

Het SI-gewricht is de verbinding tussen het bekken en de wervelkolom. Veel lage rugklachten met uitstraling naar het been, moeite met bukken en zelfs knie-, enkel- en voetklachten worden vaak veroorzaakt door een vastzittend SI-gewricht.Ook dit gewricht wordt op een zachte en pijnlose manier losgemaakt, waardoor de klachten in de meeste gevallen verdwijnen.

Als gevolg van een vastzittend SI-gewricht worden vaak de aanhechtingen van de spieren op de bekkenrand overbelast, waardoor er pijn en een vermoeid gevoel in de onderrug ontstaat. Door een korte massage wordt de doorbloeding gestimuleerd en verdwijnen de ‘kabels’na korte tijd, waardoor er snel verlichting optreedt.

Afslankmassage ook wel cellulite massage genoemd: 

Dit is een zeer stevige dieptemassage voor het corrigeren van uw figuur zonder dat u kilo’s afvalt. Het gaat hierbij niet om gewichtsverlies maar om het strakker worden van de huid, waardoor u centimeters aan omvang verliest.

Na circa zes behandelingen zult u al resultaat zien. Daarom zijn minimaal tien behandelingen aan te raden voor een optimaal resultaat. Bij voorkeur twee keer per week en daarna onderhouden.

Afslankmassage verwijdert ook toxines, waardoor u meer energie krijgt.

Cellulite zal verminderen en uw huid zal strakker worden. Voor een optimaal afbreekeffect op de onderhuidse vetcellen volgt er na het masseren een body contour pakking

De afslankmassage wordt uitgevoerd in 10 – 12 behandelingen gedurende 5-6 weken.

Meer weten of een afspraak maken voor een oriënterend gesprek? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier of bel gerust

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *