Havermout pannenkoek.

Havermout pannenkoek.

Een lekkere afwisseling voor de lunch deze pannenkoek. Ik heb hem belegd met geraspte appel een handje rozijntjes en flink wat kaneel. De pannenkoek heb ik gemaakt van een kopje havermout, 2 eieren, een flinke eetlepel lijnzaad en gezoet met 3 verse dadels (als je van zoet houd, doe je er gewoon nog eentje bij). Dit laat je rustig bakken in een koekenpan met hete olie (ik heb nu eens koolzaad olie gebruikt).

Natuurlijk kun je ook beleggen met ander soort fruit, net wat je lekker vind.

En moet je lunch meenemen (voor op je werk of picknick), dan neem je hem gewoon koud mee, want koud is het ook erg lekker.

Smakelijk eten en vergeet niet te genieten.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *