Restjesdag: Spaghetti

Restjesdag: Spaghetti

Vanmorgen keek ik in de koelkast. In de groentenla lagen nog allerlei restjes, zoals: paar stengels bleekselderij, winterpeen, champignons, ui, spaanse peper, paprika. Samen met een wat rul gebakken gehakt en een blikje tomatenblokjes uit de voorraadkast, heb ik er een heerlijke spaghetti saus van gemaakt.

Ik zou zeggen: kijk eens wat vaker in de koelkast en laat je fantasie heerlijk de vrije loop om er iets lekkers van te maken.

Gezonde fruitijsjes

Gezonde fruitijsjes

Met deze ijsjes maak je niet alleen kinderen blij! Samen met mijn dochter heb ik er net ieder eentje op. Genieten zeg, en wat zijn ze simpel te maken!

De rode bestaat uit aardbeien en banaan. De oranje bestaat uit mango met banaan. Fruit blenden, dan in de vormpje en voor ongeveer 4 uur in de vriezer en smullen maar. Én je krijgt gelijk je portie fruit naar binnen.


Natuurlijk zijn hier vele variaties op mogelijk. Ik hou jullie op de hoogte over mijn bevindingen. Als jullie nog ideeën hebben hoor ik het graag!
Succes!